Καμπάνια ασφαλείας της DAN Europe

Πρόληψη ατυχημάτων από προπέλες: Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

Αγαπητοί Φίλοι - ες

Πόσες φορές ενώ βρισκόσαστε υποβρύχιως έχετε ακούσει τον ήχο ενός σκάφους να πλησιάζει επικίνδυνα παρά την παρουσία ενός πλωτήρα στην επιφάνεια;

Κάθε χρόνο ειδικά κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, υπάρχουν νέες περιπτώσεις από δύτες που έχουν πληγεί από προπέλες σκαφών που διέρχονται κοντά σε σημεία κατάδυσης και ακόμα πιο πολλά παρ' ολίγον ατυχήματα.
Οι άνθρωποι που οδηγούν βάρκες συχνά αγνοούν τη σημασία των σημαιών που υποδηλώνουν την παρουσία των δυτών υποβρύχιως ή προσποιούνται ότι δεν τους είδαν.

Η DAN Europe έχει προωθήσει μια εκστρατεία για την πρόληψη των ατυχημάτων απο προπέλες εδώ και πολλά χρόνια, προκειμένου να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση σχετικά με το πρόβλημα αυτό. Τώρα η DAN ζητά την ενεργό συμμετοχή σας:
  • Στείλτε τη δική σας αναφορά ατυχήματος / μαρτυρίας.
  • Παραγγείλτε τα εκπαιδευτικά αυτοκόλλητα μας (χωρίς χρέωση) και τοποθετήστε τα στις μαρίνες, στα κέντρα καταδύσεων, στα σκάφη ή οπουδήποτε αισθάνεστε ότι είναι σκόπιμο.
  • Αναφέρετε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης που είναι πρόθυμα να στηρίξουν την εκστρατεία μας για την ασφάλεια και να διαδώσουν τις ειδήσεις στο ευρύ κοινό.
  • Προτείνετε ιδέες και συμβουλές για να κάνουμε αυτή την πρωτοβουλία ακόμη πιο αποτελεσματική
Αν και η ιστοσελίδα της DAN δεν είναι δυστυχώς διαθέσιμη στα Ελληνικά, ωστόσο μπορείτε να κάνετε τις προαναφερθείσες δράσεις στη δική σας γλώσσα.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!
DAN Europe


Επίσημη μετάφραση στα Ελληνικά για την DAN Europe: Κώστας Ανδρεάδης


Πάρτε μέρος στην εκστρατεία μας στη σελίδα της DAN Europe στο Facebook
Ακολουθήστε την εκστρατεία μας στο Twitter
@DAN_Europe
#watchout

Σχόλια

Τα πιο Δημοφιλή Άρθρα