H ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ BARE

Ο όμιλος εταιριών Fitz Wright άρχισε να κατασκευάζει τις δικές του στολές υγρού και στεγανού τύπου το 1995 στον Καναδά κάτω από την επωνυμία BARE. Η αρχική εταιρία Fitz Wright υπήρχε από πιο παλιά κατασκευάζοντας και βγάζοντας στην αγορά στολές όλων των ειδών και για όλα τα υδάτινα σπορ επάνω και κάτω από το νερό με το εμπορικό σήμα της SeaQuest που τώρα ανήκει στον όμιλο της Suunto. Καθώς υπήρχε η τεχνογνωσία και η γραμμή παραγωγής η εταιρία περιοριζότανε στην μικρή και ελεγχόμενη αγορά της Βόρειας Αμερικής κρατώντας την παραγωγή και την απαράμιλλη ποιότητα των καναδέζικων εταιριών ράβοντας αποκλειστικά στον Καναδά. 

Ήταν το 1997 όταν ο όμιλος κάνει το μεγάλο άλμα προς την αγορά της Ευρώπης αρχικά μεταφέροντας ένα κομμάτι του στη Μάλτα. Η Fitz Wright Europe Ltd ήτανε γεγονός. Από εκεί ξεκινάει να ελίσσεται στην υπόλοιπη Ευρώπη, την Ασία και την Ρωσική αγορά. Η φήμη της αρχίζει να εξαπλώνεται όχι μονό στις στολές καταδύσεων αλλά και σε όλους τους τύπους στολών και έτσι το εμπορικό της όνομα γίνεται συνώνυμο με την κορυφαία ποιότητα και αντοχή. Το 1999 η εταιρία γίνεται μέλος της πολυεθνικής Amer Group, ενός παγκόσμιου ηγέτη στην κατασκευή αθλητικού υλικού και κυρίως στην ειδίκευση στολών υγρού και στεγανού τύπου. Αυτή την στιγμή οι στολές της BARE είναι στην κορυφή των πωλήσεων στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Αμερικής και της Ευρασίας.

Στη BARE λένε:
Είμαστε αυτό που κάνουμε! Και το κάνουμε σωστά! Από την κατασκευή μέχρι την τελική παράδοση στον πελάτη, πίσω από κάθε προϊόν κρύβεται και ένας από εμάς! Γνωρίζουμε τον ανταγωνισμό και θέλουμε να σας αποδεικνύουμε συνέχεια ότι επιλέγοντας εμάς κάνατε την καλύτερη επιλογή. Μάλλον έτσι πρέπει να είναι, αν κρίνουμε από την ποιότητα και την γρήγορη αποδοχή του καταδυτικού και όχι μόνο κοινού!


Ελλήνισε και απέδωσε: Κώστας Ανδρεάδης

Τα πιο Δημοφιλή Άρθρα